Assortiment

 • Bieren

  Brouwerij Clarysse streeft ernaar steeds de beste producten aan te bieden. Deze verbintenis houdt ook in dat we steeds op zoek gaan naar nieuwigheden. We hebben nauwe banden met zowel de grootste brouwerijen als met jonge, beloftevolle microbreweries. Bij ons kan je dus terecht voor alle biersoorten, gaande van de meest bekende pilssoorten tot de meest obscure lokale brouwsels.

 • Koffie, zuivel & toebehoren

  Rombouts, Bruynooghe, Grand Milano, Miko... zijn slechts enkele van de koffiemerken die wij verdelen.
  Deze producten bieden wij onder verschillende vormen aan (bonen, gemalen, pads,...). Voor elk wat wils.
  Wij voorzien u ook graag van alle bijproducten zoals melkjes, suiker, koeken (seizoensgebonden), speculoos,...
  Daarnaast verdelen wij ook Royco & Cup a Soup.

 • Champagnes en schuimwijnen

  Voor onze horecaklanten maken wij steeds een uitgekiende selectie aan champagne, cava, schuimwijn, prosecco,... Hiervoor werken wij ook samen met een aantal door ons geselecteerde leveranciers.

  Voor het uitgebreide aanbod kan u steeds terecht in één van onze winkels.

 • Sterke dranken

  Wie bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan van whisky, gin, rum, vodka, jenever, likeuren, aperitief- en digestiefdranken. Indien we iets niet in assortiment hebben, zullen we bij één van onze leveranciers te rade gaan.

 • Wijnen

  Wij bieden niet alleen een uitgebreid aanbod aan wijnen aan waaronder enkele topmerken uit Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Spanje, Frankrijk, Italië, Australië... Tevens bieden we u ook een aantal exclusieve huismerken aan zoals Guillaume & Terre ausine.

 • Frisdranken & sappen

  Ons aanbod frisdranken is zo groot dat we ongetwijfeld hebben waar je naar op zoek bent. Gaande van alle Coca Cola producten tot de Oostenrijkse Almdudler tot de Oost-Vlaamse Roman limonades.Daarnaast zijn we ook een grote verdeler van vruchtensappen zoals Looza en Minute Maid. Zoek je een specifiek product? Aarzel dan niet om ons te contacteren!